2022 Schedule (Tentative)

DAY #1: December 19, 2022 (MONDAY)

7:30 AM – 3:30 PM (10 speakers)

Session Chairs: TBA

Talks are 20-25 minutes while discussions are 5-10 minutes (30 minute-block for each speaker)

Gathering & Mingling7:30-8:25 AM (55 min) Tea/Coffee and Small bites
8:25-8:30 AM (5 min)Welcome & Opening Remarks by Symposium Chair László Kürti
8:30-9:00 AM (30 min)TBA
9:00-9:30 AM (30 min)TBA
9:30-10:00 AM (30 min)TBA
10:00-10:30 AM (30 min)TBA
Coffee Break & Poster Session (45 min)10:30-11:15 AM
11:15-11:45 AM (30 min)TBA
11:45-12:15 PM (30 min)TBA
12:15-12:45 PM (30 min)TBA
Lunch Served (75 min)12:45-2:00 PM (A buffet lunch is provided)
2:00-2:30 PM (30 min)TBA
2:30-3:00 PM (30 min)TBA
3:00-3:30 PM (30 min)TBA

DAY #2: December 20, 2022 (TUESDAY)

7:30 AM – 3:30 PM (12 speakers) – YOUNG & EMERGING INVESTIGATORS’ SESSION

Session Chairs:  TBA

Talks are 20 minutes while discussions are 5 minutes (25 minute-block for each speaker)

Gathering & Mingling 7:30-8:30 AM (60 min) Tea/Coffee and Small bites
8:30-8:55 AM (25 min)TBA
8:55-9:20 AM (25 min)   TBA
9:20-9:45 AM (25 min)   TBA
9:45-10:10 AM (25 min)TBA
Coffee Break & Poster Session (45 min)10:10-10:55 AM
10:55-11:20 AM (25 min)TBA
11:20-11:45 AM (25 min)TBA
11:45-12:10 PM (25 min)TBA
12:10-12:35 PM (25 min)TBA
Lunch Served (75 min)12:35-1:50 PM (A buffet lunch is provided)
1:50-2:15 PM (25 min)   TBA
2:15-2:40 PM (25 min)TBA
2:40-3:05 PM (25 min)TBA
3:05-3:30 PM (25 min)TBA

DAY #3: December 21, 2022 (WEDNESDAY)

7:30 AM – 3:30 PM (10 speakers)

Session Chairs:  TBA

Talks are 20-25 minutes while discussions are 5-10 minutes (30 minute-block for each speaker)

Gathering & Mingling 7:30-8:30 AM (60 min) Tea/Coffee and Small bites
8:30-9:00 AM (30 min)TBA
9:00-9:30 AM (30 min)   TBA
9:30-10:00 AM (30 min)   TBA
10:00-10:30 AM (30 min)TBA
Coffee Break & Poster Session (45 min)10:30-11:15 AM
11:15-11:45 AM (30 min)TBA
11:45-12:15 PM (30 min)TBA
12:15-12:45 PM (30 min)TBA
Lunch Served (75 min)12:45-2:00 PM (A buffet lunch is provided)
2:00-2:30 PM (30 min)   TBA
2:30-3:00 PM (30 min)TBA
3:00-3:30 PM (30 min)TBA

DAY #4: December 22, 2022 (THURSDAY)

7:30 AM – 3:30 PM (10 speakers)

Session Chairs:  TBA

Talks are 20-25 minutes while discussions are 5-10 minutes (30 minute-block for each speaker)

Gathering & Mingling 7:30-8:30 AM (60 min) Tea/Coffee and Small bites
8:30-9:00 AM (30 min)TBA
9:00-9:30 AM (30 min)   TBA
9:30-10:00 AM (30 min)   TBA
10:00-10:30 AM (30 min)TBA
Coffee Break & Poster Session (45 min)10:30-11:15 AM
11:15-11:45 AM (30 min)TBA
11:45-12:15 PM (30 min)TBA
12:15-12:45 PM (30 min)TBA
Lunch Served (75 min)12:45-2:00 PM (A buffet lunch is provided)
2:00-2:30 PM (30 min)   TBA
2:30-3:00 PM (30 min)TBA
3:00-3:30 PM (30 min)TBA
3:30-3:45 PM (15 min)Poster Awards & Farewell Remarks